BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Tijd om ook financieel te oogsten: ‘Final Four’ levert België tussen 4,75 miljoen en 8,5 miljoen euro op

Rode DuivelsDe kwalificatie voor de ‘Final Four’ van de Nations League levert België minstens 4,75 miljoen op. Eindwinst zou de bondskas zelfs met acht cijfers spekken. Geld dat de ontwikkeling van het Belgisch voetbal alleen maar ten goede kan komen. Of waarom België - Denemarken geen veredelde oefenmatch was.

5 reacties

  • Benny Buyst

    3 jaar geleden
    Waarom stelt hij dan Adnan Januzaj niet op?
  • eric meers

    3 jaar geleden
    Als ze willen winnen zullen ze toch minstens één tandje bij moeten steken in vergelijk met de wedstrijd tegen Engeland . De ganse wedstrijd passes missen over een afstand van 5 meter , de bal niet bij kunnen houden en hopen op een gelukstreffer gaat niet elke keer lukken .
  • Chris Marien

    3 jaar geleden
    Het blijven verwende gasten , hoe goed ze ook kunnen voetballen Te veel geld , te hard opgehemeld Waar is den tijd van toen , was het nog enigszins normaal , nu echt zwaar overdreven en dan al da geanalyseer , pfff
  • Dirk D'hont

    3 jaar geleden
    Het zou de maatschappij ten goede komen mochten de heren topvoetballers - Miljonairs beslissen om gelijkwaardige belastingen te betalen zoals iedere werknemer aangezien zij naar o.a met belastinggeld betaalde topsport scholen zijn geweest. Een onpopulaire stelling. Dit zal niet bij iedereen op gejuich onthaald worden aangezien we voetbal en wielrenner gek zijn in dit land. Men zal het wel beseffen eens de Corona factuur zal moeten worden betaald met besparingen of nieuwe belastingen.
  • Marc Thys

    3 jaar geleden
    Winnen moet de inzet zijn, niks minder !