Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Bijna één op de drie zegt toch plannen te maken om met grotere groep kerst te vieren

Bijna één op drie Belgen zegt toch plannen te maken om met een grotere groep kerst te vieren. Bij de 18- tot 35-jarigen loopt dat percentage op tot 41 procent. Dat blijkt uit de Grote Coronastudie, op initiatief van de Universiteit Antwerpen. Iets meer dan 26.000 mensen namen eraan deel.

110 reacties

  • Liesbeth Cuppens

    3 jaar geleden
    Laat ons realistisch zijn: mensen zullen feesten en in grote getale ook. Kerstmis is geen feest dat men in kleine kring wil vieren. De volgende golf komt eraan, bij wijze van Nieuwsjaarcadeau. Zelf zal ik mijn verantwoordelijkheid nemen, maar ik zal behoren tot de brave minderheid die het slachtoffer is van de groep feestvierders doorheen het jaar.
  • Olivier Delbeke

    3 jaar geleden
    Als er op vakantie mag gegaan worden zie ik niet in waarom er geen kerstfeest mag zijn. 1 team zijn we en dat is nu in vakantie, na de winterstop zijn we terug een team. Prettige feestdagen aan heel het team. En vergeet niet, een team is zo sterk als de zwakste schakel.
  • Patrick De Clercq

    3 jaar geleden
    Het mag zijn wat het wil ik vier de feestdagen met men kinderen en hun vriend en wat het brengt dat zien we dan wel , ik ben niet bang om ziek te worden daar ik een heeeeeeeeel sterk immuun systeem heb. En ik zorg ervoor dat ik dat blijf behouden.
  • peter maas

    3 jaar geleden
    Omdat ik MOET gaan werken hou ik ook een kerstfeest,of is het op mijn werk soms 100% steriel?
  • Brigitte Dupont

    3 jaar geleden
    Christian Deckers Weten andere landen het dan wel ? Allen voeren ze een lockdown in sommige zelfs strenger dan ons land.