BELGA
Volledig scherm
© BELGA

"De digitalisering van de implicatie van de burger”: beleidsvoorstelling staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel oogst hilariteit

Zijn aanstelling als complete nieuwkomer in de federale regering was al niet onbesproken, en met de voorstelling van zijn beleidsbrief in de Kamer heeft staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) - broer van Charles - het niet echt beter gemaakt. Michel viel niet alleen op door zijn abominabele kennis van het Nederlands, ook inhoudelijk fronsten aanwezige Kamerleden de wenkbrauwen toen hij het had over sociale netwerken.

9 reacties

  • Yoni Cornelis

    3 jaar geleden
    Moest ik zo spreken op mijn werk, waar tweetaligheid vereist is, en dit zeker voor de hoogste federale instelling van het land = C4 !!
  • Marcel Vandersteen

    3 jaar geleden
    Bewijst dat hij totaal geen respect heeft voor de Vlaming! Hij had tenminste één deftige zin in het Nederlands kunnen voorbereiden ... hoe is het mogelijk dat dit aanvaard wordt door de eerste minister en de Vlaamstalige collega's?
  • Francois Vleminckx

    3 jaar geleden
    Nu weet ik het zeker, het komt niet meer goed met België ...
  • Freddy Van de Velde

    3 jaar geleden
    Beschamend .
  • Lieven tanghe

    3 jaar geleden
    Het voordeel is dat we binnen 20 jaar niet meer moeten gaan kiezen. .De ministerfuncties zullen overgaan van vader op zoon , het is nu al gedeeltelijk zo maar het ziet ernaar uit dat dit de norm wordt ..