Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a)
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) © ISOPIX

LIVE. Pfizer dient verzoek in voor versnelde goedkeuring van coronavaccin - Vandenbroucke: “De eerste vaccins kunnen al rond de jaarwisseling in ons land zijn”

Het aantal overlijdens door het coronavirus in België heeft de trieste mijlpaal van 15.000 overschreden. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. De andere cijfers gaan wel de goede kant uit: het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft dalen, al gaat de daling de laatste dagen wel minder snel. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

70 reacties

  • Staf Coppens

    3 jaar geleden
    Geen probleem dus voor Kerstmis als we zogezegd dan al de vaccins hebben
  • Matthieu Naessens

    3 jaar geleden
    Magietje u was minister dus hoogste in de lijn dus u bent verantwoordelijk voor alles wat onder u gebeurt dat is ceo zijn van een bedrijf VERANTWOORDELIJKHEID noemt dat
  • Bart Bels

    3 jaar geleden
    ik wil nog altijd een verklaring voor die mondmaskers van het begin van de Corona! De 1 gooide ze weg, de ander bestelde misbaksels, nog een ander besloot een postbus bedrijf in Luxemburg mondmaskers te laten leveren! CORRUPTE boel waar wij extra belastingen voor moeten gaan betalen en die komen er allemaal mee weg, geld in de zakken en weg. Wanbeleid waar geen verantwoording voor moet afgelegd worden. 
  • Gustaaf Van Zolder

    3 jaar geleden
    Geef eens een goede gegronde reden waarom we niet mogen gaan skiën, te reizen in eigen auto, verblijf in appartement in eigen bubbel en ZONDER de après-ski?? Is sport in openlucht net zoals men hier in openlucht netjes mag doen en zelfs aangeraden wordt! Ja Van Ranst vorige winter is het daar fout gelopen, maar de boosdoener was wel de après-ski, en die is komende winter al heel seizoen verboden! Dus geen appelen met peren vergelijken aub! 
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    En dat terwijl Maggie de enige politici is die het bij het rechte eind had. BLIJF IN UW KOT is nog steeds van toepassing. Maar helaas zijn er veel te veel Belgen die dat niet kunnen. Thuis blijven is toch oh zo moeilijk. En dus zullen we covid19 nog geruime tijd moeten ondergaan. Bedankt aan de niet-meewerkers.