In 'Black-out', de nieuwe fictietrots van de VRT, speelt Geert Van Rampelberg het hoofd van de dienst anti-terrorisme.
Volledig scherm
In 'Black-out', de nieuwe fictietrots van de VRT, speelt Geert Van Rampelberg het hoofd van de dienst anti-terrorisme. © VRT

Nieuwe zondagavond op Eén met 'Down the Road' en 'Black-out'

TVDe combinatie 'Château Planckaert' en 'Undercover' brak de voorbije weken serieuze potten op Eén. Wekelijks keken er gemiddeld meer dan anderhalf miljoen mensen naar. De verwachtingen zijn dus hoog voor opvolgers 'Down the Road' en 'Black-out', die de nieuwe zondagavond vormen. 

1 reactie

  • Thomas Oosterlynck

    3 jaar geleden
    Melk het niet uit van die down the road was goe voor keer of 2
  1. “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenissen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten
    PREMIUM
    tv

    “Een kind dat zoiets niet heeft meegemaakt, zegt zulke dingen niet”: hoe getuigenis­sen over pedofilie een Frans dorpje op z'n kop zetten

    Outreau, een klein dorp in het noorden van Frankrijk, werd in 2000 volledig door elkaar geschud toen meer dan 20 kinderen een vermeend pedofielennetwerk aan het licht brachten. Het begon bij één gezin, maar mondde uit in wel achttien arrestaties. Toch werden uiteindelijk dertien beschuldigden vrijgesproken na een verrassende onthulling in de rechtbank. Hebben de slachtoffers alles verzonnen? Of is een bende pedofielen nu onterecht op vrije voet? Netflix graaft naar de waarheid in de nieuwe docureeks ‘The Outreau Case: A French Nightmare’.
  2. Mediawatcher Mark Coenegracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”
    HLN Mediawatchers
    4

    Mediawat­cher Mark Coene­gracht scherp voor VRT-baas Delaplace in zaak De Pauw: “Hij heeft in zijn eigen voet geschoten”

    “Bart De Pauw was al van bij aanvang een verliezer. Met zijn eigengereide en onhandige aanpak heeft VRT-CEO Delaplace de hele affaire nu alleen maar nog erger gemaakt. Hij heeft zich daarbij ferm in eigen voet geschoten”. Dat zegt showbizzjournalist Mark Coenegracht in de podcast ‘HLN Mediawatchers’. Na het welles-nietesspelletje over de uitzending van de reeks ‘Het proces dat niemand wou’, keken woensdagavond maar liefst 542.671 belangstellenden op VRT Canvas naar de eerste aflevering.