ShutterStock/Promojagers België
Volledig scherm
© ShutterStock/Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP. Kledingketen houdt online stockverkoop met kortingen tot 75 procent: “Mijn man vervloekt deze groep”

Hebben de kinderen nieuwe kleding nodig? Filou & Friends houdt een grote online stockverkoop en de leden van de Facebookgroep Promojagers België zijn er bijzonder enthousiast over. Beheerder Gunther Devisch maakt er zijn wekelijkse tip van voor de lezers van HLN.

4 reacties

  • Anoniem

    3 jaar geleden
    @nicole desseyn ,andere vraag ,waarom moet er uitgerekend bij zo'n gelegenheden iedereen in 't nieuwgestoken worden?.De overconsumptie maatschappij ,blijkbaar kan niet meer twee keer zelfde outfit te dragen .
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    We kunnen nergens naartoe geen communiefeest geen verjaardagen waarom dan kleren kopen ? Om in de kast te leggen ? 
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Koopjes of niet, je moet altijd goed nadenken of je die spullen echt nodig hebt. Het idee een slag te hebben geslagen vinden we heel prettig, het maakt gelukshormoon vrij in ons lichaam. Maar als je 'maar' 75 euro betaalt voor iets wat normaal 300 kost, maar wat je eigenlijk totaal niet nodig hebt, dan heb je geen 225 euro bespaard, dan ben je 75 euro kwijt. Mensen beseffen vaak niet hoeveel centen ze zo verkwanselen. En dan zit je met een kort geluksmomentje en een hoop duurkope bazaar.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Dit getuigt dat de kleding gewoon 75% te duur zijn en pure winst bovenop de winst op bedrag  waar ze het nu aan verkopen maar psychologisch denkt men goede zaak te doen,niks is minder waar ,pure verkoop-strategie niet meer als dat.