De Nederlandse koning Willem-Alexander houdt zich niet aan de coronaregels. Dat is te lezen in Dag Allemaal.
Volledig scherm
PREMIUM
De Nederlandse koning Willem-Alexander houdt zich niet aan de coronaregels. Dat is te lezen in Dag Allemaal. © ANP

Terwijl de Nederlandse koning iedereen aanspoort om de strenge regels te volgen: “Willem-Alexander trekt zich níks aan van coronamaatregelen”

RoyaltyIn zijn zes jaar op de troon lag de Nederlandse koning Willem-Alexander (53) nog nooit zo zwaar onder vuur als nu. Enkele recente daden bewijzen dat hij totaal geen voeling heeft met de bevolking die door een zware sociale, economische gezondheidscrisis gaat. “Willem-Alexander is te koppig om naar zijn adviseurs te luisteren”, zegt royaltywatcher Kathy Pauwels (53). “Als hij iets wil, kan zelfs Máxima hem niet ompraten.”

11 reacties

  • Jean Emare

    3 jaar geleden
    Walter & Co.. van welke planeet komt jij eigenlijk? Ons Koningshuis is een voorbeeld hoe ze begaan zijn met onze bevolking. Mocht je wat meer bij de les zijn, had je dit zelf al kunnen ontdekken. Maar ja, liever betalen voor Ministers, Ministers van State, met een riante afzwaaipremie, die nagenoeg NIKS doen voor de bevolking. Ons koningshuis is begaan met de bevolking en promoot België in het buitenland. 
  • jan sliggers

    3 jaar geleden
    Guy Goethals, das niet alleen met koningshuizen, idem politiekers,
  • Luc Gorrebeeck

    3 jaar geleden
    Die denken gewoon aan zichzelf ! Komedianten eerste klas !
  • Frederik Lootens

    3 jaar geleden
    Typisch voor het koningshuis,ze trekken zich alleen v iets aan,als ze er baat bij hebben.
  • Johnny Demuysere

    3 jaar geleden
    Ik zie dat de koning (NL) steeds de zelfde is als toen hij nog een kind was niemand kon hem tegen houden en ook nu blijkt dat zo te zijn