AFP
Volledig scherm
© AFP

Regering krabbelt terug: Black Friday toch niet uitgesteld

De regering kondigde vanmiddag aan Black Friday te willen uitstellen, maar keert nu op haar stappen terug. Minister van Economie Pierre-Yves Dermagne (PS) nam vandaag contact op met de vertegenwoordigers van de handelfederaties en daaruit bleek dat winkeliers Black Friday niet willen uitgesteld zien. De minister roept iedereen wel op lokaal te kopen en Belgische handelaars te steunen.

69 reacties

  • Bert De Bruin

    3 jaar geleden
    Black Friday is normaliter de vierde vrijdag in november. Ze gaan kerst en nieuwjaar toch ook niet verplaatsen omwille van corona. Over de grens is het trouwens ook Black Friday en derhalve doe je goeie zaken als je daar gaat kopen.
  • Vera Bres

    3 jaar geleden
    ik koop regelmatig online o.a. Krefel,Van Denborre Coolblue ,C&A ,Brisol, .Van Haren en ook Bol.com .meestal weet ik wat ik wil en waarom zou ik mij verplaatsen .Ik kocht op een zaterdag een smart tv bij coolblue ,ik nam info ..is het in voorraad ,ja was het antwoord en vandaag bestellen is morgen in huis.Ik schreef dan is het zondag ...inderdaad wordt zondag geleverd en zo was het ook...dit hoefde nu voor mij ook niet ,maar O.K. TV werd zondag geleverd .
  • Daniel Aelbrecht

    3 jaar geleden
    Afschaffen dat Black Friday gedoe! Als consument wordt je bedrogen en het is een kaakslag voor de handelaars die wegens de lockdown-maatregelen gesloten zijn. Weeral een bewijs dat men met gepaste lobbywerk, de slapjanussen in de regering kan laten beslissen wat best in het lobby-kraam past. Volksgezondheid speelt hierin blijkbaar geen enkele rol meer.
  • alex de witte

    3 jaar geleden
    allemaal zever. Diegene die denk en gelooft dat hij ef zij een goede deal kan doen is gewoon dom.Ze verkopen al maanden niets meer en nu gaan ze met kortingen smijten ? Dit is nog steeds België hé. Naïef zijn ten top !
  • christianne bruyland

    3 jaar geleden
    Het kan ook spannend zijn om eens te consuminderen, probeer het maar eens.