Het portret is gemaakt door graffitiartiest Hyer.
Volledig scherm
Het portret is gemaakt door graffitiartiest Hyer. © D.R.

Oud-klant eert kapster Alysson (24) met graffitiportret

LUIKEen graffitiartiest heeft in Luik een muurschildering gerealiseerd ter ere van Alysson Jadin, de jonge kapster (24) die maandag uit het leven stapte. De verplichte sluiting van haar kap- en barbiersalon dat ze deze zomer opende, viel haar te zwaar.

11 reacties

  • André Gijbels

    3 jaar geleden
    Heeft nooit mogen gebeuren,de corona maakt veel doden,ook bij mensen die niet besmet zijn,maar bij financiële omstandigheid het hoofd niet meer boven water kunnen houden,nog zo jong en met veel aanbisie  uit leven  gestapt
  • Ludo Grauls

    3 jaar geleden
    Nergens was je zo veilig als bij de kapper, je was alleen , maatrege ok.. ook zo in carwash, ze doen maar wat. In school zit je met 20 in een klasje.
  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    Onze regering heeft de voorbije decennia hopen geld uitgegeven aan economische vluchtelingen van over gans de wereld. Voor de eigen mensen is er geen geld.
  • Benny Deridder

    3 jaar geleden
    En ondertussen gaat van ranst op visite in Nederland. Was dit een essentiële verplaatsing ? Dit drama is een gevolg van het blindelings volgen van de virologen. Die houden geen rekening met psychologie en economie. Enkel met hun eigen media aandacht bezig.
  • Walter Lippens

    3 jaar geleden
    En nog maar eens graffiti ophemelen als 'kunst'.  Graffiti is VANDALISME.