Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Shutterstock

Ons seksleven ziet af in coronatijd. Dit is waarom en wat je eraan kan doen

Hoe gaat het met uw seksleven? Het is een onbeschaamde vraag, maar ze moet in deze tijd vaker gesteld, vindt psychologe Marieke Dewitte (40). "We spreken omfloerst over huidhonger. Wanneer durft iemand ronduit te zeggen: 'Ik heb te weinig seks?'" Drie oplossingen, en een gesprek over vibrerende eitjes, een vluggertje tijdens de werkuren en vooral: mildheid voor uzelf en uw partner.

8 reacties

  • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

    3 jaar geleden
    @Freddy Van Groens,het gaat hier over sex en fysiek contact, niet over liefde... Twee héél verschillende dingen die niet absoluut samen hoeven te gaan. En ja ik ben single en ja ik heb veel te weinig sex en/of fysiek contact!
  • Sam Bedfort

    3 jaar geleden
    Er is geen betere periode geweest voor sex. langer slapen, beter dieet, meer sporten meer thuis en meer tijd voor elkaar. Dat resulteert in een pak meer en betere sex. telewerk mag nooit ophouden.
  • Jurgen De doncker

    3 jaar geleden
    Voor vrijgezellen is het moeilijk niet voor gezinnen. Waarom zou je in godsnaam minder sex hebben in deze tijden?Je blijft toch doen wat je graag wil in bed.gaan de kinderen later slapen ofzo? Waarom zou je seksleven als gezin veranderen door corona?
  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Ik kan of mag geen klanten gaan bezoeken , dus meer thuis en tijd voor huiswerkjes en de rest komt er ook bij. Mis wel mijn klanten en restaurants maar een flesje wijn per avond gaat nog goed.
  • Freddy Van Groens

    3 jaar geleden
    Als je mekaar goed kennen is de uiterlijk van minder belang liefde is een persoon waarderen zoals ze is. En de rest komt van zelf ook zonder dat u veel moeite moet doen, als u samen zijn moeilijk vindt dan is het niet goed, denken goed na, je bent nooit met een andere enkel omdat ze of hij een bepaalde job of stand of dat en ook.