Peter Van De Velde
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Van De Velde © Dieter B.

Peter Van de Velde is aan z'n laatste seizoen in ‘Thuis’ bezig: “Ik begrijp niet waarom de schrijvers een bocht van 180 graden hebben gemaakt”

ShowbizzPeter Van de Velde (53) kennen we in verschillende gedaanten. Voor de kleine kinderen is hij Piet Piraat, voor de iets oudere kinderen Cooper uit ‘Nachtwacht’, voor musicalliefhebbers is hij priester Daens én vader Emiel in ‘40-45’. En sinds drie jaar nu ook Jacques in ‘Thuis’, de zachtmoedige zwemcoach die eerst het hart van dokter Judith veroverde en dan dat van Rosa, om uiteindelijk verkrachter en moordenaar te worden.

5 reacties

  • Dirk

    3 jaar geleden
    Topacteur, zo zijn er niet veel in Vlaanderen .
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Iets dat succesvol en leuk was moet ook op tijd kunnen stoppen, anders wordt het een langzame afgang. Dat is wat er met de soap Thuis nu gebeurt.De vaste waarden aan acteurs zijn nog met amper drie. De rest is kindertuinspectakel geworden .
  • Moniek Smets

    3 jaar geleden
    Blij, was absoluut geen meerwaarde zoals er zo veel in thuis zitten het word tijd dat ze eens gaan herbronnen of stop er anders mee. Af en toe kijk ik nog eens maar komt geen verbetering in ,
  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    zouden er mensen in België rondlopen die ooit ALLE afleveringen van dit onding "thuis" bekeken hebben ? die wil ik dan wel graag voordragen voor een gouden medaille 1ste klas voor moed en zelfopoffering ! NJ
  • dirk claeys

    3 jaar geleden
    Word wakker jongen, jullie zijn reeds lang geen vaste waarden meer ,,familie en thuis zijn een gelijklopend leven van de doorsnee Vlaming, moorden, stelen,bedriegen ,dagelijkse zaken bij de bevolking, zelfs corona word hoogtijd dat een besmetting eraan komt, we trouwe kijkers bewust doen worden van een epidemie!