REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Pfizer: “Droomscenario van vaccin voor kerst wordt steeds waarschijnlijker”

Het wordt steeds waarschijnlijker dat we voor kerst al een vaccin tegen het coronavirus zullen hebben in Europa. Dat heeft de directeur van farmabedrijf Pfizer in Nederland gezegd in het actualiteitenprogramma Nieuwsuur op de Nederlandse openbare omroep. Marc Kaptein sprak over “een droomscenario” dat werkelijkheid kan worden.

39 reacties

  • Christine Laevers

    3 jaar geleden
    Die vaccins kunnen heel goed werken en ik hoop het van harte, maar gezien de zeer korte onderzoekperiode, kan geen enkele vaccinmaker zeggen hoelang de werking is van de vaccins. De tijd zal het uitwijzen. Ook de neveneffecten kunnen ze niet weten op lange termijn.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Ook deze regering legt de beslissing bij de burger. "Sterk afraden" is misschien een mooie gedachte, maar dat werkt helaas niet! Pamperen zal ons niet helpen in deze coronatijd. Enkel kordate beslissingen en verbieden (naar het buitenland) te reizen kan helpen, als er natuurlijk streng gesanctioneed wordt tegen de overtreders. Maar België kiest liever voor de "verantwoordelijkheidszin van de burger", hoewel men weet dat die er niet (voldoende) is.
  • marc mortier

    3 jaar geleden
    We kunnen aleen maar hopen de de acht gezondheid ministers de vaccins snel vrij geven en ze niet met stof laten bedekken zoals de snel corona testers . 
  • Gianfranco Canalis

    3 jaar geleden
    Eerst de kat uit de boom kijken en als iedereen dit doet, "maar dit zal zeker het geval niet zijn" dan zal er geen vaccin te kort zijn. Vraag mij af of al die klokkenluiders zich eerst gaan aanmelden ?
  • Marcel Strobbe

    3 jaar geleden
    Zij die er tegen zijn het is hun goed recht maar ik laat mij zo snel mogelijk vaccineren. Heb goed ervaringsinds ik griepvaccin krijg nooit geen griep meet gehad.