De Republikeinen uit Michigan bij hun aankomst aan het Witte Huis.
Volledig scherm
De Republikeinen uit Michigan bij hun aankomst aan het Witte Huis. © REUTERS

Nieuwe tegenslag voor Trump: Republikeinen in Michigan zeggen dat ze resultaat verkiezingen zullen respecteren

Een delegatie van Republikeinse parlementsleden uit Michigan heeft verklaard dat ze het resultaat van de verkiezingen in de staat zal respecteren. Dat heeft ze bekendgemaakt na een ontmoeting met president Donald Trump in het Witte Huis. Wat daar exact besproken werd, is niet duidelijk. Maar de uitspraak is sowieso een nieuwe tegenslag voor Trump.

32 reacties

  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Elke republikein die nog een toekomst in de politiek wil hebben, kan zich maar beter snel van deze mislukte dictator distantiëren. Net zoals Trump zelf mensen als gebruiksvoorwerpen behandelt, zo werkt het andersom ook. Echte fans en believers zijn er niet bij de partijtop. Alleen maar opportunisten die deze clown hebben getolereerd zolang ze er zelf profijt uit konden halen. Eens hij niet meer kan dienen, zullen ze hem koudweg dumpen. Zijn eigen tactiek tegen hem gebruikt. Eigenlijk wel mooi.
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Game over, pijnlijk als je je aanhang zo ziet wegsmelten en je stilaan de enige bent die je eigen leugens gelooft.  Binnen 4 jaar opnieuw opkomen voor de republikeinen mag hij door dit onverantwoord narcistisch gedrag ook al vergeten.  
  • Bernard Deplacie

    3 jaar geleden
    Hij zoekt een oplossing voor zn persoonlijke schuld van 300 miljoen... . 
  • dirk derycke

    3 jaar geleden
    De verdeeldheid tss democraten en republikeinen is nog nooit zo groot geweest, hopelijk komt het goed en geen burgeroorlog, miserie genoeg met covid19 !  Amerika het voorbeeldland van democratie hoe is dit mogelijk ? 
  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    Francinne Gernoaze beter zwijgen over zaken waar je geen flauw benul van hebt