Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Standard STA
2
EINDE
2
KAS Eupen EUP
  • 35' Goal Merveille Bokadi
  • 90'+6' Goal Arnaud Bodart
  • Smail Prevljak Goal 36'
  • Stef Peeters Goal 57'

Doelman Bodart gaat Bolat achterna en scoort op Sclessin in slotseconden: “Ik stond achter de goal toen Bolat het deed”

Standard mag een spandoek omhoog hangen op Sclessin. ‘Merci, Arnaud.’ De doelman behoedde zijn ploeg voor de nederlaag tegen Eupen met een paar cruciale reddingen. En hij scoorde de gelijkmaker in de slotseconden. “Ik was er ook bij toen Bolat het hier deed tegen AZ”, glundert de doelman. 

8 reacties

  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Moeten we nu blij zijn? Thuis tegen Eupen weggespeeld en technisch overklast worden, maar wat wil je met spelers als Gavory, Shamir, Bastien, Balikwisha en Topsoba! Die mogen bij een andere 1ste klasser zeker niet meedoen! Nog een geluk dat Bodart dat puntje thuis houd. Ik denk niet dat er nog veel punten gaan bijkomen voor Nieuwjaar! (Van een ontgoochelde Standard supporter).
  • jeroen bastiaensens

    3 jaar geleden
    2-3 had de uitslag moeten zijn. Standard mag de var weer op beide knieën bedanken. Jammer voor Eupen ze verdiende meer.
  • Pieter geens

    3 jaar geleden
    Met 1 punt ben je geen stap verder er moest gewonen worden ! 
  • Georges Vande Velde

    3 jaar geleden
    Derde doelpunt Eupen was een geldig doelpunt. De speler die zogezegd buitenspel staat komt niet aan de bal en laat die bal liggen voor een opkomende medemaat. De VAR heeft niet de moeite gedaan om een beeld te tonen. Schandalige VAR + Scheidsrechter even schandalig !
  • Ber Mascotti

    3 jaar geleden
    Meer keepers aankopen, die scoren tenminste :) Door het oog van de naald ( weeral)
  1. De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    6

    De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die een wel erg ongelukkige rode kaart voor de neus kreeg. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.
  2. Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”
    PREMIUM
    9

    Marc Degryse: “Het enige voorbehoud dat ik heb bij Union: zal de vestiaire even koel blijven bij start van play-offs?”

    “En de winnaar is… Union. Nóg maar eens”. Zo kon ook onze huisanalist Marc Degryse alleen maar vaststellen nadat Union op de valreep won van Sint-Truiden, waarna Anderlecht op een draw bleef steken aan Den Dreef en nadat AA Gent vrijdag in eigen huis al de boot inging tegen KV Mechelen. Gaat dit blijven duren, vraagt Degryse zich af. “Het hoofd zal beginnen meespelen, eenmaal we het einde van de competitie naderen. Blessin, die zal niet gek doen, die vertrouw ik, maar ik weet niet of de hele vestiaire even koel zal blijven.”