De Amerikaanse president Donald Trump.
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump. © AP

Rechter verwerpt claim Trump over verkiezingsfraude Pennsylvania: “Bewering aan elkaar gehecht als monster van Frankenstein”

UPDATEDe Amerikaanse president Donald Trump heeft weer een nederlaag geleden in zijn juridische strijd om alsnog de verkiezingen naar zich toe te trekken. Een federale rechter in Pennsylvania heeft een rechtszaak die zijn campagneteam had aangespannen, verworpen. Trumps advocaat, Rudy Giuliani, heeft al laten weten in beroep te gaan tegen de uitspraak.

7 reacties

  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Als hij geen president meer is zal de vuile was bovenkomen waarvoor men een industrieel machine moet gebruiken en een droog zwieder zo groot als een beton mixer.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Moest Biden nu met een krappe meerderheid gewonnen zijn had ik begrip voor het protest van Trump maar het verschil is gigantisch. En rechtszaken voeren met het woord van Trump als enige bewijs van fraude is zielig en lachwekkend.  Hoelang kan een vis op het droge eigenlijk blijven spartelen? 
  • Peter Thys

    3 jaar geleden
    tja en dat allemaal omdat hem een echtscheiding staat te wachten(na zijn aftreden) die hem opnieuw veel geld gaat kosten.Liever nog wat aanblijven met geld van Republikeinen die meehelpen betalen in de kosten(proceskosten en advocaten) die Trump nu maakt !Je denkt toch niet dat het trump al énen dollar heeft gekost dat president worden/zijn/blijven
  • christiaan boone

    3 jaar geleden
    En ter info, rechter Matthew Brann mag dan ten tijde van Obama benoemd zijn, edoch, het is een Republikein: dat is het verschil met Trump: bij de benoeming van rechters zorgde de Administratie van Obama ervoor dat het evenwicht tussen conservatieven en progressieven bij benoemingen werd behouden: indien je als machtshebber dit evenwicht verstoort, komt dat als een boemerang terug: je denkt toch niet dat de 'Supreme Court' de uitslag gaat verwerpen omdat Trump dit wil
  • Nicca Vermeirsch

    3 jaar geleden
    Wat maakt het uit dat de rechter indertijd door Obama werd benoemd. Het feit is dat Trump 6 miljoen stemmen minder heeft als Biden.Get a life !