AFP
Volledig scherm
© AFP

Spaanse pers snoeihard voor Barça na nieuwe nederlaag: “Aan dit tempo volgend seizoen zelfs niet in de Champions League”

La Liga11 op 24. Wat is er aan de hand met FC Barcelona? Tegen Atlético Madrid verloor het gisteren al voor de derde keer dit seizoen. Messi en Griezmann waren onzichtbaar. In de Spaanse pers zien ze het somber in voor de grootmacht. “Barça is een schim van wat het vroeger was.”

6 reacties

  • eric de baene

    3 jaar geleden
    Ze hadden beter Messi laten gaan,want hij speelt niet meer met zijn goesting !Laat hem vrij 
  • Mark Bostoen

    3 jaar geleden
    Messi valt niks ter verwijten er is hem beloofd dat hij mocht vertrekken en ze steken hem een mes in de rug hij zorgde voor de meeste trofeen in de clubgeschiedenis
  • Bart Cornelis

    3 jaar geleden
    Voor mij blijft Messi het probleem. Hij moet voetballer zijn maar wil voetballer, trainer en voorzitter zijn. Er zijn jongens die niet kunnen uitblinken omdat ze verplicht worden om in zijn schaduw te spelen. Hij is een goede voetballer en heeft talent zat maar het verstand ontbreekt hem soms.
  • Marnix laureyns

    3 jaar geleden
    Hun echte topspelers van toen Xavi. Iniesta. Puyol. Zijn nooit vervangen door echte topspelers.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Als je een voetballer tegen zijn zin in een ploeg wil houden moet je niet verwachten dat hij  nog zal presteren .Ze hadden Messi moeten laten gaan.