Gustaaf Genar was als eerste bij de brand van zijn buurvrouw op de camping Baalse Hei in Turnhout.
Volledig scherm
PREMIUM
Gustaaf Genar was als eerste bij de brand van zijn buurvrouw op de camping Baalse Hei in Turnhout. © Toon Verheijen

“Een knal, vlammen en dan hoorden we haar roepen”: buurman Gustaaf helpt zwaargewonde vrouw (42) uit ontplofte caravan

Turnhout/Mol“Zelfs het bovenste raam van het sanitair blok, naast de caravan van Chantal, is gebarsten. Zo hevig was het.” Gustaaf Genar trilt nog na als hij vertelt over de zware ontploffing zondagochtend in de caravan van zijn buurvrouw op camping Baalse Hei in Turnhout. De 42-jarige vrouw uit Mol raakte zwaargewond. De oorzaak is wellicht een ontplofte gasfles. 

  1. Politie in provincie Antwerpen zoekt 500 agenten: “We vissen in dezelfde vijver als bedrijven, dus we moeten ons attractief opstellen”
    PREMIUM

    Politie in provincie Antwerpen zoekt 500 agenten: “We vissen in dezelfde vijver als bedrijven, dus we moeten ons attractief opstellen”

    Er is een tekort van 500 politiemensen in de provincie Antwerpen. Daarom organiseerde de politie met steun van de provincie een jobdag op de Campus Vesta in Ranst waar toch zo’n 750 geïnteresseerden op intekenden. “De krapte op de arbeidsmarkt speelt ook bij de politie. Met een jobdag als deze kan je de vele facetten van de job tonen”, zegt minister van Justitie Paul Van Tigchelt, die ook even langs kwam.
    Turnhout
  2. HUIZENJACHT. Vastgoed met een verhaal in en rond Mechelen: “Voor 650.000 euro heb je bij ons een huis in wabi-sabistijl”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Vastgoed met een verhaal in en rond Mechelen: “Voor 650.000 euro heb je bij ons een huis in wabi-sabistijl”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale vastgoedmakelaar. Deze week gaan we op zoek naar bijzonder vastgoed in Rivierenland met Isabel De Laet en Alexander Heeren van Immodôme. “Het centrum van Mechelen is erg in trek bij jonge gezinnen. Alles is dichtbij: winkels, scholen, hobby’s...” Voorts tippen ze ook een stukje uitzonderlijk vastgoed voor net geen 3 miljoen euro, maar wat je ervoor in de plek krijgt, is de moeite.
    Duffel, Mechelen, Heist-op-den-Berg, Lier