France Gérard (56) vreesde voor haar leven. "Als mij iets overkomt, zorg dan voor mijn dochter", zei ze die ochtend nog.
Volledig scherm
France Gérard (56) vreesde voor haar leven. "Als mij iets overkomt, zorg dan voor mijn dochter", zei ze die ochtend nog. © RV

Vrouw ‘per ongeluk’ doodgeschoten door ex, die haar begraaft in het bos

BinnenlandEen Belgische man (68) is door de Franse politie aangehouden na lugubere feiten in de buurt van het drielandenpunt België-Frankrijk-Luxemburg. De man beweert dat hij zijn ex “per ongeluk” heeft neergeschoten. Met een pistool met geluiddemper, dat wel. Daarna raakte hij in paniek en begroef haar in het bos. 

6 reacties

  • Johan Vancaneghem

    3 jaar geleden
    'Hij 'vond' daar een pistool met geluiddemper', alsof het om biefstukken in de diepvriezer gaat. Begrijp dat niet. Dit is moord hoor, geen ongeluk, denk ik tenminste.
  • Ivan Willems

    3 jaar geleden
    10/10 voor de beste uitvlucht.Pistool met geluidsdemper gevonden in de garage.......en dan uitgegleden. Je moet maar durven hé 
  • Willem Piscaer

    3 jaar geleden
    Hij was eerder al veroordeeld voor geweld? Per ongeluk doodgeschoten met een pistool met geluiddemper? En waarom was hij het huis ontzegd? Moord met voorbedachte rade.
  • Jean-pierre jansegers

    3 jaar geleden
    Ja mensen zijn iets speciaals, je mag ze vooral niet vertrouwen.
  • Samuel Peeters

    3 jaar geleden
    Mensen kunnen zich anders voordoen dan dat zij werkelijk zijn, en sommigen zijn daar zeer goed in. Anderen kunnen zich dan weer belangeloos inzetten voor een medemens, en sommigen zijn daar zeer goed in.  Zo'n "marriage" kan blijkbaar toch "ontploffen".