©  Shutterstock

Mama deelt trucje om met Kinder Surprise chocoladebom te maken

Op TikTok en andere sociale media zijn hot chocolate bombs al een poosje trending. Maar deze mama bedacht voor haar kinderen een eenvoudige en goedkopere variant met een Kinder Surprise. In geen tijd ging het filmpje viraal.

flb

Charley Gumble, een 26-jarige Britse mama, bedacht voor haar kinderen een leuke manier om hen een hot chocolate bomb te serveren. Dat zijn normaal holle chocoladen bollen die opgevuld zijn met lekkers zoals bijvoorbeeld kleine marshmallows, kruidenmengelingen, Nutella, cacaopoeder of knettersnoep. Die leg je in je kopje en vervolgens giet je er warme melk over zodat ze openbarsten. Je kunt ze kopen in de winkel, maar blijkbaar lukt het ook gewoon met een Kinder Surprise of een gelijkaardig verrassingseitje, toont Charley aan.

Zo doet ze de Kinder Surprise voorzichtig in twee helften, haalt er het speelgoedje uit en stopt er voor haar kinderen mini marshmallows in. Toen de mama haar trucje deelde op de Facebookpagina Family Lockdown Tips & Ideas kreeg het in geen tijd duizenden likes. Ondertussen werd het filmpje ook al op heel wat andere platformen en groepen gedeeld. “Veel goedkoper dan chocoladebommen en heel leuk om te doen voor de kinderen”, klinkt het bij monde van heel wat ouders.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer