Eric Goens vertelt in Dag Allemaal over het nieuwe seizoen van 'Het Huis'.
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Goens vertelt in Dag Allemaal over het nieuwe seizoen van 'Het Huis'. © VRT

De verrassend kwetsbare kant van ‘Het Huis’-maker Eric Goens: “Elke keer opnieuw bang dat het niet zal boteren met mijn gast”

Showbizz“Ik kan bij haast niemand terecht met mijn twijfels. Telkens als ik erover begin, is er die meewarige blik: ‘Ja Eric, het zal wel.’” Je zou het hem als gevierd tv-maker niet nageven, maar Eric Goens (51) bulkt niet van het zelfvertrouwen. Toch slaagde hij er weer in grote namen naar ‘Het Huis’ te lokken, en er staat ook heel wat op de planning. “Er zijn 20 programma’s in productie. Twee weken geleden diende ik een programmavoorstel in bij VTM, volgende week beginnen we er al aan.”

5 reacties

  • willem sliggers

    3 jaar geleden
    Prachtig programma van Goens , hij laat dankzij zijn voorbereidend werk en gedurfde vragen, de andere kant van de geïnterviewde persoon zien. top !
  • erik vercammen

    3 jaar geleden
    Mooi programma, al geef ik toe ik enkel kijk als de gast mij boeit!
  • Ann Vandelannoote

    3 jaar geleden
    Het is een prachtig programma en ik kan er echt van genieten om ernaar te kijken en te luisteren. Wat moet er dan wel op tv? Altijd maar voetbal of films van het buitenland? Koester wat je hebt en wees gelukkig met de kleine dingen!
  • anatole bettencourt

    3 jaar geleden
    Programma is pure tijdverspilling. Altijd maar datzelfde kliekje BV's en een programmamaker die zichzelf interessant vindt
  • Marcq Adriaens

    3 jaar geleden
    Wat is de meerwaarde van zo een praatprogramma, de zenders staan er bol van. Niet aan mij besteed.