RV
Volledig scherm
© RV

Ophef om geheime bruiloft met duizenden gasten in New York: “Respectloos voor onze inwoners”

In de VS is ophef ontstaan over beelden van een bruiloft in een synagoge met duizenden gasten in New York. Op de video, die verspreid werd door de New York Post, zou te zien zijn dat duizenden mensen zich niet aan de coronaregels houden. De gouverneur van New York spreekt er schande van, de stad is een onderzoek gestart.

9 reacties

  • Ruben Royen

    3 jaar geleden
    Ik schaam me als Joods zijnde. Dat mensen om mij heen zich aan de regels moeten houden en hun grieven uiten vind ik meer dan terecht. Die coronaregels zijn ook op mij van toepassing. Ik wil het liefst elke shabat in Antwerpen zijn. Maar ik moet als Nederlands Limburger de Belgische richtlijnen accepteren. Ik ken deze groep, Zij schaden daadwerkelijk het imago van het Jodendom. Daarom waardeer ik kritiek en doe er iets mee. 
  • Diane Bernaerts

    3 jaar geleden
    Tja, en als de gouverneur er iets aan wil doen, verwijten de Republikeinen hem direct dat hij handelt uit antisemitisme! @Luc Verstraelen: Cuomo heeft ivm Thanksgiving letterlijk opgeroepen: "Don't be a turkey!". 
  • Maarten anthonis

    3 jaar geleden
    Toch niet te geloven , allemaal isoleren van de rest van de wereld , nu ligt het wel degelijke aan hun eigen , hoe onverantwoord kan je zijn , in New York stijgen de cijfers spectaculair, niet moeilijk met zulke toestanden.
  • Luc Verstraelen

    3 jaar geleden
    Dit is inderdaad een schande er wordt hier terecht commentaar opgegeven door de goeverneur van New York.Maar meneer de goeverneur wat is uw commentaar op de miljoenen Amerikanen die het vliegtuig nemen speciaal om Thanksgiving day te gaan vieren bij familie,overal ten landen?
  • Pat Vanbeveren

    3 jaar geleden
    Hmm.. raar verhaal. Normaal gezien zijn het net deze mensen die zich zeer goed aan de regels houden.