Reizigers in de Miami International Airport zondag.
Volledig scherm
Reizigers in de Miami International Airport zondag. © AP

Miljoenen Amerikanen nemen het vliegtuig om Thanksgiving bij familie te vieren, ondanks oproep om dat vooral niet te doen

Ondanks de snel stijgende coronacijfers en de duidelijke oproep van de gezondheidsautoriteiten om het vooral niet te doen, stappen miljoenen Amerikanen toch het vliegtuig op om donderdag Thanksgiving te kunnen vieren met familie. 

9 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft dan wel geen wettelijke macht om de bevolking te vertellen wat ze mogen doen. De politiek draagt hier een immense verantwoordelijkheid hun advies naast zich neer te leggen. De bevolking is doorgaans te dom om te beseffen dat ze op deze manier hun eigen dan wel andermans vrijheid om te gaan en staan waar ze willen of zelfs te leven in het gedrang brengen. Vrijheid is belangrijk, een waardig leven lijden is belangrijker.
  • Joey Starr

    3 jaar geleden
    Als de besmettingscijfers daar dan weer spectaculair gaan stijgen, kan men niet langer meer beweren dat het, zoals “alles”, de schuld van Trump is!
  • jozef van hoof

    3 jaar geleden
    Met dank aan Trump voor de minimalisatie van Covid. Zijn kiesvee zal er nog een schepje bovenop doen.
  • Guido Ceuleers

    3 jaar geleden
    En dan te weten dat ze gisteren het wereld record haalden mat 12 miljoen besmettingen en 250.000 doden !
  • Jacques-Philippe Leclerc

    3 jaar geleden
    Het Centers for Disease Control and Prevention (CDC) heeft geen enkele wettelijke macht om de bevolking te vertellen, wat ze wel en niet moeten doen. Dat maakt een bevolking, die in vrijheid leeft zelf wel uit. Er is een woord voor dit gedrag, persoonlijke verantwoordelijkheid.