Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © ANP

Supermarkten bereiden zich voor op extra eindejaarsdrukte

Verschillende supermarktketens in ons land verwachten dit jaar een extra drukke eindejaarsperiode, aangezien naar alle verwachting meer mensen de feestdagen thuis zullen vieren. Aan de hand van promotiecampagnes willen ze hun klanten aansporen om nu al houdbare producten, zoals champagne, wijn en andere feestdranken aan te kopen. Wie dat kan, wordt ook aangeraden om zijn of haar boodschappen online te bestellen. “We willen in de eerste plaats de gezondheid en de veiligheid van onze klanten en het personeel garanderen, en we hopen iedereen de kans te geven op een relatief normale manier boodschappen te kunnen doen", klinkt het bij Delhaize. 

8 reacties

  • Bart Timperman

    3 jaar geleden
    patrick bockstael, inderdaad, maar nu ben je niet verlicht om er vier te kopen maar heb je al korting bij twee stuks. Dit is juist een maatregel omdat mensen geen grote hoeveelheden moeten kopen en ook weer goed voor alleenstaanden!
  • Brigitte Timmerman

    3 jaar geleden
    Ze jutten de mensen op , daarna gaan ze zeggen dat we niet moeten hamsteren ....we mogen toch niet samen feesten met einde jaar , dus waarom nu al boodschappen doen ! Dit is puur bedrog om de winkels weer winsten te laten draaien !
  • Anja Lemmens

    3 jaar geleden
    Waarom zouden we nu al gaan winkelen voor de feestdagen, we weten pas na 15 december of we onze kinderen of andere mensen mogen uitnodigen en zijn we maar met ons beiden zonden onze naasten. dus misschien moeten we niets kopen.
  • Maarten anthonis

    3 jaar geleden
    Hopelijk kunnen ze hun uitspraken waarmaken, overvolle supermarkten kunnen we nog wel een tijdje missen. De ėėn persoon per gezin regel wordt constant genegeerd , mondmaskers , nu het weer wat beter wordt, weer onder de neus , enz. De kerstgolf wordt al stiletjesaan gevormd. Rampzalig.
  • Patrick Bockstael

    3 jaar geleden
    3+1 actie van Carrefour wordt vervangen door 1 kopen 2de aan halve prijs, dus als je er 4 neemt, is het nog steeds 3+1 gratis...wat een aanpassing