Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Michael Verschueren verwerft meer aandelen bij Anderlecht

AnderlechtDe gewezen sportieve baas van Anderlecht, Michael Verschueren, verstevigt weer zijn positie binnen de club. Verschueren kocht de aandelen van de rijkste Belg Alexandre Van Damme en van de vorige CEO Jo Van Biesbroeck, en verwerft daarmee 11% van de aandelen van de club. Enkel Marc Coucke bezit meer.

8 reacties

  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Voetbal is emotie, prachtig toch! Alleen dit is enkel voor supporters. Voetbal is geld, macht en aanzien, spijtig maar dit is enkel voor zakenmensen. Voetbal is sport, leuk om weten, maar dat is enkel voor voetballers en hun entourage. Dus ja, Anderlecht heeft het allemaal! 
  • Victor OOMS

    3 jaar geleden
    Pure geldmachine, met een berg schulden, heeft niets met sport te maken. Triestig, waar is de fiere club met fijn voetbal om naar te kijken, met spelers die met hart en ziel speelden voor hun club. Vergane glorie.
  • Philippe Deckers

    3 jaar geleden
    Wat is men met aandelen van een bedrijf dat niets waard is?Als Coucke zijn portefeuille niet opentrekt is het gedaan met Anderlecht.Niemand kan die loonkost blijven dragen wanneer er geen inkomsten zijn.
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Wat nut heeft het voor de club om de rijkste Belg als aandeelhouder te hebben als hij zijn portemonnee niet opentrekt? 
  • rudi nijs

    3 jaar geleden
    hopeloos verloren (glorie) dit komt in geen jaaaren meer goed, wat men ook probeert de gouden jaren zijn voorbij en deze club is een grijze muis zoals vele clubs hier in ons land.