EPA
Volledig scherm
© EPA
Borussia Dortmund BVB
3
EINDE
0
Club Brugge CLU
  • 18' 60' Goal Erling Haaland
  • 45' Goal Jadon Sancho

Geen houden aan Haaland: Club Brugge ondergaat wet van de sterkste in Dortmund (3-0)

Champions LeagueClub Brugge is er niet in geslaagd te gaan stunten bij Borussia Dortmund. Net zoals in de heenmatch kregen de mannen van Philippe Clement vanavond een 3-0-nederlaag rond de oren. On a brighter note: Zenit verloor opnieuw van Lazio, dus Club heeft z’n kansen op Europese overwintering nog steeds in eigen handen. 

10 reacties

  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    Het zal als enige ploeg waarschijnlijk en ik hoop mis te zijn EL worden na de winter. Aangezien zelfs de andere ploegen het moeilijk hebben in de EL vrees ik het verdwijnen ven het rechtstreeks ticket voor CL de komende jaren.
  • Pascha Van Rossem

    3 jaar geleden
    Brugge mocht nog aardig meespelen met het sterkere Dortmund.Het verschil met de champions league tot de eigen competitie is:- iedere kans die je krijgt moet een doelpunt zijn want zoveel kansen krijg je niet- iedere kleine fout wordt afgestraft en hierin was Dortmund gewoon véél beter dan Brugge.En dan die strafschop van Sancho: pure klasse.Is eigenlijk niet meer dan een goede leerschool voor Brugge om te zien hoe de grote jongens het doen. Ze kunnen er enkel van bijleren ...
  • Meert Dominique

    3 jaar geleden
    Wet van de sterkste is voor sport, in voetbal is het altijd de wet van de rijkste.
  • Gaston Foubert

    3 jaar geleden
    De enige van Club die bij Dortmund kan meespelen zou Charles De Ketelaere zijn. Al de rest, met inbegrip van de vergulde gouden klompen, zou daar niet eens op de bank zitten.
  • johny mertens

    3 jaar geleden
    Vormer en Vanaken te zwak voor het kampioenenbal.Alleen De Ketelaere op niveau met Mignolet