© VTM

Zoveel kost het om ‘Belgium’s Got Talent’-winnaar Baba Yega 10 minuten te laten dansen

De zaken gaan goed met Baba Yega, de mysterieuze dansgroep die vorig jaar het vierde seizoen van de talentenjacht ‘Belgium’s Got Talent’ won. Wie het gemaskerde vijftal wil boeken, moet 5.200 euro ophoesten... voor een dansje van amper 10 minuten.

ehu

Dag Allemaal laat deze week weten dat de dansgroep een professionele manager onder de arm heeft genomen: ‘Big Baba Peter’, de man die de groep eerder al, zonder masker, begeleidde tijdens al hun optredens. “De boekingen gaan vlot, we zijn heel dankbaar voor wat op ons afkomt”, vertelt hij in het weekblad.

“De Baba’s zijn heel flexibel en staan open voor alle vragen. We kunnen shows met drie of vijf dansers aanbieden.”

Dure vogels

Even verderop onthult een organisator de prijzen van de optredens en die zijn niet mals. “Voor een show van een uur met vijf dansers, een dj en een fotosessie, moet je 6.210 euro neertellen. De ‘showcase’ kost 5.200 euro, maar dan komen de vijf hiphoppers slechts tien minuten dansen. Het pakket met drie dansers kost ‘maar’ 3.200 euro.”

De dansers blijven na het optreden wel nog even voor een signeersessie, maar echt speciaal zijn die niet: alle leden tekenen op dezelfde manier, met de naam ‘Baba’.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER