Ruth Beeckmans kreeg de eer om Marc Van Ranst neer te zetten. Guga Baúl: "Maar ook zijn collega-virologen stonden met stip op ons lijstje."
Volledig scherm
PREMIUM
Ruth Beeckmans kreeg de eer om Marc Van Ranst neer te zetten. Guga Baúl: "Maar ook zijn collega-virologen stonden met stip op ons lijstje." © VTM

"Natúúrlijk moet Marc Van Ranst eraan geloven!": Guga Baúl en co zoeken naar komische noot in rampjaar 2020

TVMarc Van Ranst, de Planckaerts, Wout van Aert, Mathieu van der Poel... Niemand die dit jaar ook maar énige vorm van betekenis speelde, ontsnapt aan de handen van Jonas Van Geel, Ruth Beeckmans, Nathalie Meskens en Guga Baúl. Ondanks alles proberen de vier in hun nieuwe comedyshow toch op een vrolijke manier terug te kijken naar 2020. "Het was niet moeilijk om comedy te maken van dit jaar."

3 reacties

  • Pieter Verhulst

    3 jaar geleden
    De titel alleen al stoot me tegen de borst.  Terwijl in 2020 15.000 Belgen overleden zijn aan het Corona virus en 2020 steeds geassocieerd gaat worden met Corona en de vele slachtoffers, gaat men het komische programma om 2020 uit te wuiven RIP 2020 noemen.  Verstand en fatsoen zijn veel BVs vreemd geworden.
  • Gilbert Dejonghe

    3 jaar geleden
    Wat een hoop zever gaan ze nog uitzenden ;Nu zijn er herhalingen van over een jaar .Best dat er nog andere zenders zijn waar geen zever word getoond .
  • Paul Verbeeck

    3 jaar geleden
    Ze zouden beter de ganse politiek op de korrel nemen , maar deze durven ze niet echt aan te pakken. Ze zouden wel eens geld of priviléges kunnen verliezen als ze deze aanpakken.