Restaurant verspreidt flyers voor takeaway, maar is onderwerp van spot door DEZE gênante spelfout (foto)

Een Indisch restaurant uit Londen had beter gedubbelcheckt alvorens het zijn flyers voor takeaway de wereld instuurde. Door een gênante spelfout krijgt het restaurant niet de culinaire aandacht waarop het had gehoopt.
door
nina.vandenbroeck
Leestijd 1 min.

Een opmerkzame man spotte de flyer op Foodhub, een online platform om maaltijden te bestellen. Geamuseerd door de spelfout deelde hij het kiekje op Facebook, waar het meteen snel de ronde ging.

"Waarom interpunctie belangrijk is", schrijft de man bij zijn Facebook-bericht. Op de flyer van Anu's Kitchen zijn ze dat cruciale afkappingsteken namelijk vergeten. Wie wil bestellen bij Anuskeuken, komt best langs de achterkant binnen, klinkt het spottend op Facebook.

rv

Vernoemd naar vrouw

De restauranteigenaars ontkennen dat ze zelf de ongelukkige fout maakten, maar wijzen met de vinger naar Foodhub. "De bijnaam van mijn vrouw is Anu en omdat zij de chef-kok is, hebben we besloten het restaurant naar haar te vernoemen", zegt de eigenaar aan Daily Mirror. "Foodhub heeft voor ons enkele flyers afgedrukt en heeft die domme fout gemaakt. En zelfs het eten op de flyer is niet wat wij serveren in ons restaurant. Als we het hadden kunnen nakijken, hadden we zeker de foto en de spelfout verbeterd", klinkt het.