Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Minister Clarinval wil alle winkels zo snel mogelijk weer open “en niet alleen op afspraak”

Minister van Zelfstandigen David Clarinval (MR) pleit ervoor om zo snel mogelijk alle winkels te heropenen. Dat heeft hij vanmorgen gezegd op de Franstalige openbare omroep RTBF. Hij voegde eraan toe dat alleen een opening op afspraak niet voldoende is.

90 reacties

  • Noël Winkelmans

    3 jaar geleden
    Noel.Winkelmans. Als de virologen die er alles aan doen om deze pandemie te stoppen en voor ons allen terug een Gezonde wereld willen en aanraden om de winkels nog langer gesloten te houden,moeten de politiekers die het altijd voor het zeggen hebben maar daar absoluut geen greintje verstand van hebben de beslissing van de hooggeleerde virologen volgen en zo één derde golf buiten houden.
  • Jean-Marie Gijsen

    3 jaar geleden
    Och ja, ene politieker weet het toch altijd beter dan de specialisten. Daar zijn ze super in, maar waarvoor ze gekozen zijn en wat ze moeten doen daar kennen ze geen fluit van. 
  • Ronny Van Loock

    3 jaar geleden
    Volgens mij wil Clarinval er voor zorgen dat we tussen Kerst en Nieuwjaar met een volledige lockdown zitten. Blijven die Waalse politiekers nu echt rondlopen als een kieken zonder kop?? Wat voor onzin hebben we de laatste weken nu eigenlijk al gehoord? Als gedaan wordt wat ie wil, kunnen de kleinkinderen naar hun opa en oma fluiten voor een mogelijke gezellige Kerstavond. 
  • George Verbeek

    3 jaar geleden
    Het is niet omdat sommige onverantwoorde mensen in buurlanden gaan shoppen dat iedereen dit gaat doen. Slechts een minderheid. Zeker geen reden om winkels te openen dus. Winkels zijn binennplaatsen met veel mensen samen, ideaal voor besmettingen, anderhalve meter afstand helpt weinig in zulk geval. Als je een derde gold wilt moet je de winkels openen.
  • Jean-Pierre Vercruysse

    3 jaar geleden
    Hij heeft gelijk! Eindelijk een positieve beslissing