Lukaku klopt Courtois een tweede keer in een play-offwedstrijd in april 2011.
Volledig scherm
Lukaku klopt Courtois een tweede keer in een play-offwedstrijd in april 2011. © Photo News

Opgepast, Tibu! Alleen Messi en Ronaldo scoorden meer tegen Courtois dan Lukaku (en als hij scoort, wint hij)

Champions LeagueSlipgevaar voor Real, vanavond in en tegen Inter. Courtois (28) versus Lukaku (27). Die eerste zonder een gekwetste Ramos voor hem, die tweede in absolute bloedvorm. 9 goals in 9 matchen voor Inter, 5 stuks in zijn laatste 4 interlands. En in de wetenschap dat wanneer hij scoort tegen Courtois, zijn ploeg ook wint. De vijf keer dat Romelu zijn collega-sterkhouder bij de Rode Duivels klopte, trok hij telkens aan het langste eind. 

0 reacties

  1. Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfinale? En welke toptrainers zijn in beeld als opvolger?

    Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfina­le? En welke toptrai­ners zijn in beeld als opvolger?

    Na de verloren titelstrijd verkeert Bayern München in paniekmodus. De uitgerangeerde trainer Thomas Tuchel (50) doet normaal gezien het seizoen uit, maar zelfs dat is onzeker als de Rekordmeister schipbreuk zou lijden in de kwartfinales van de Champions League tegen Arsenal. Namen van opvolgers voor volgend seizoen circuleren intussen duchtig. Van de terugkeer van een uitgeleende trainer over een oud-gediende tot een Portugese T1 die zelf zijn diensten zou aangeboden hebben: wie zijn de kanshebbers na het njet van droomkandidaat Xabi Alonso?
  2. “10 miljoen? Het is meer”: spelers Napoli zien bonus door de neus geboord, Xavi looft ‘Man van de Match’ Cubarsí (17)
    1

    “10 miljoen? Het is meer”: spelers Napoli zien bonus door de neus geboord, Xavi looft ‘Man van de Match’ Cubarsí (17)

    FC Barcelona staat voor het eerst in vier jaar nog eens in de kwartfinale van de Champions League. Het leek na twee flitsen op twee minuten tijd snel klaar te zijn met Napoli, maar uiteindelijk bleef het toch nog lang bibberen voor Xavi, die zijn amper 17-jarige ‘Man van de Match’ Pau Cubarsí en zijn elftal prees. Napoli blijft achter met een kater. De spelers zien een door voorzitter De Laurentiis beloofde bonus van “meer dan 10 miljoen euro” door de neus geboord.