© instagram

Een ballenbad voor volwassenen in het Museum van het Geluk, wat wil een mens nog meer?

Londen krijgt een groot ballenbad voor volwassenen dat mensen de komende maand hun zorgen moet doen vergeten. Het ballenbad is een deel van het Museum of Happiness en zal groot genoeg zijn voor een volwassene om in te springen en te lachen als een kind.

nkdr

Wie zei dat ballenbaden alleen voor kinderen zijn? In het Londense Museum of Happiness begint op 21 januari het Winter Happiness Festival en een van de publiekstrekkers moet het ballenbad zijn. Gevuld met 24.000 witte plastic ballen wordt het waarschijnlijk een van de diepste ballenbaden in het Verenigd Koninkrijk.

Om geen enkele volwassene uit de boot te doen vallen, zijn kinderen onder de 18 simpelweg niet toegelaten in het ballenbad en werd er een minimumlengte van 1 meter vastgelegd. Tickets voor het ballenbad kosten rond de 7 euro en geven recht op een kwartier ballenbadplezier.

Het initiatief doet denken aan een kunstinstallatie van Snarkitecture genaamd “The Beach”, die eerder deze maand al heel wat volwassenen het kind in zichzelf deed herontdekken tijdens het Sydney Festival, in Sydney, Australië. Het lijkt echter niet om een tweede installatie van dat bureau te gaan.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer