'Bake Off'-kandidaat Anthony Defrancq (uiterst links) stapte zelf woensdagavond zelf op uit de wedstrijd.
Volledig scherm
'Bake Off'-kandidaat Anthony Defrancq (uiterst links) stapte zelf woensdagavond zelf op uit de wedstrijd. © VIER

Bakker stapt voor het eerst zelf op in ‘Bake Off Vlaanderen’: “Mijn vriendin is in aanraking gekomen met coronavirus”

TVEen unicum in de geschiedenis van de VIER-wedstrijd ‘Bake Off Vlaanderen’. Voor het eerst is een kandidaat zelf uit de wedstrijd gestapt. Anthony Defrancq (24) besliste het spel te verlaten en zo Jens Detollenaere (31) van de eliminatie te redden.

2 reacties

  • Syl Hassler

    3 jaar geleden
    Vond dit zo een goed programma maar dit jaar ontbreekt het aan warmte. Bakken die je meestal in herfst en winter. En zeker niet met de zee op de achtergrond en blote lijven.
  • Gerard Bloemen

    3 jaar geleden
    Anthony , chapeau dat U dit gedaan hebt. Tenminste iemand met karakter en het zekere doet wat anderen misschien niet zouden doen. PROFICIAT man met u plaats af te staan. Veel succes en geluk verder.
  1. “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreünie na populaire podcast
    PREMIUM
    tv

    “Ik wist dat Blanka en ik geen doorsnee koppel zouden zijn”: Ruben Van Gucht kijkt uit naar gezinsreü­nie na populaire podcast

    Nu de voorjaarsklassiekers voorbij zijn, mag de riem er ook even af bij sportjournalist Ruben Van Gucht (37). De presentator vertrekt eerstdaags op vakantie naar Kroatië, waar zijn echtgenote Blanka Vlasic (40) en hun zoontje Mondo permanent wonen. Maar eerst is er nog de laatste aflevering van zijn razend populaire podcast ‘Wielerclub Wattage’, die vanavond uitzonderlijk op Canvas wordt uitgezonden.
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?