HLN LIVE
Volledig scherm
HLN LIVE © EPA

Di Rupo denkt aan versoepeling avondklok en uitgebreidere ‘kerstbubbel' in Wallonië - Mogelijk nieuw wereldwijd onderzoek vaccin AstraZeneca

Het aantal Covidpatiënten in de Belgische ziekenhuizen is onder de grens van 5.000 patiënten gedoken. Ook de andere coronacijfers in ons land blijven verder dalen. Morgen komt het Overlegcomité opnieuw samen om zich te beraden over de lockdownmaatregelen in ons land. Vraag is vooral of er al dan niet tijdelijke versoepelingen komen voor de kerstperiode. Herlees alle ontwikkelingen van donderdag 26 november in dit liveblog. 

43 reacties

  • Bernadette Stouten

    3 jaar geleden
    Iedereen mag denken wat hij of zij wil, maar of hij of zij dit ook gaan krijgen is iets anders.  De mensen die Kerstmis willen vieren, gaan het toch doen.  Laat het zoals het is. Net voor de herfstvakantie werd gevraagd om 1 land te zijn.  Dus laat de federale ministers beslissen., voor zowel Vlaanderen als Wallonie en Brussels hoofdstedelijk gewest.
  • Dirk Declercq

    3 jaar geleden
    Het gedrag van Oostenrijk en Zwitserland ivm skiën is onaanvaardbaar! Skiën in openlucht is gezond, maar voor je kan skiën moet je boven geraken en dat in volgestouwde skiliften. Het gevaar voor besmetting is dan niet denkbeeldig. Zo zie je maar; geld en economie gaan voor mensenlevens!
  • Rene Van Roosbroeck

    3 jaar geleden
    Joanna Seykens Verplegers in gevangenissen worden hier ook vergeten zij hebben ook recht op deze premie.
  • Marc Van Buynder

    3 jaar geleden
    De walen willen versoepelingen en de Vlamingen niet, wanneer splitsen we dit land.
  • Patrick Van bouwel

    3 jaar geleden
    Die bonussen bruto, allemaal goed en wel maar als dat genoteerd staat op de loonbrief gaat men er nog belastingen op betalen, en dan nog eens belastingen op hun normale loon. We moeten in België allemaal meer belastingen gaan betalen want de regering heeft teveel cadeaus uitgedeeld en daar moeten wij voor opdraaien