Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

In deze stad krijg je veel geld als je foutparkeerders verklikt

New York wil een deel van de boetes die worden uitgeschreven aan foutparkeerders uitbetalen aan de ‘verklikkers’ die de overtreders aangeven. De bonus bedraagt 44 dollar (37 euro) per boete van 175 dollar (146 euro), aldus NY1.com.

6 reacties

  • Carolus Vif

    3 jaar geleden
    freddie ooit al gehoord  van  een elektrise pomp voor je  hydraulis systeem ? kan op een battery werken en doet dat  ook 
  • Nicole Vogelaere

    3 jaar geleden
    voor mijn deur elke dag prijs maar er word nooit op gecontroleerd. Parkeren enkel met een bewonerskaart maar de helft staat hier dus zonder daarom. 
  • freddie Duster

    3 jaar geleden
    @Jan Heyvaerts, als je niets kent van vrachtwagens waarom dan je nutteloze commentaar. ? Ooit al gehoord van hydraulische systemen? Wel, die worden aangedreven door een pomp, een pomp die op haar beurt wordt aangedreven door ... juist ja, de motor. Wagens met een kraan op, kippers, containers om verticaal te laden, oprij rampen van een dieplader etc. 
  • Jan Heyvaerts

    3 jaar geleden
    @Ludovic: tijdens de bevoorrading van een winkel kan de motor van de vrachtwagen uit gezet worden. Wist je trouwens dat je hier een boete kan krijgen als jouw auto ergens staat met draaiende motor omdat jij even de winkel binnen moest springen? Want op dat moment geef jij aanleiding tot diefstal van jouw auto. 
  • Albert Jacobs

    3 jaar geleden
    Zou hier ook moeten komen en een goede bijverdienste voor gepensioneerden