HLN Live in gesprek met CEO UZ Brussel, Marc Noppen.
Volledig scherm
HLN Live in gesprek met CEO UZ Brussel, Marc Noppen. © HLN LIVE

CEO UZ Brussel: “Niet het moment om veel te versoepelen”

Marc Noppen, CEO van UZ Brussel, belicht in een gesprek met HLN LIVE de situatie op de intensieve zorg. “We zitten in een zeer drukke fase”, aldus Noppen. Morgen komt het Overlegcomité opnieuw samen om zich te buigen over het coronabeleid. Een van de gespreksonderwerpen is een mogelijke heropening van de winkels. Noppen benadrukt dat het geen goed idee is om op dit moment veel te versoepelen. 

4 reacties

  • luc geeraerts

    3 jaar geleden
    Een man met "gezond verstand" en staat met beide voeten in de oorlogszone.  Wat maken vier weken langer tandenbijten als je daarmee maanden kan winnen !!!! vokke
  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    Noppen is een verstandig man. De voorstellen om winkels terug te openen voldoen aan de corona regels maar de bevolking zal die nooit correct opvolgen. 
  • WILMA ULRIX

    3 jaar geleden
    Meneer Noppen mag dan ceo zijn van een ziekenhuis. Maar je mag vragen stellen bij de selectieprocedure, nu blijkt dat hij zijn taal niet beheerst. Het is niet “ de moment” maar “ het moment”.
  • Kristof Degros

    3 jaar geleden
    Er zijn 2 kampen, de winkels daar zie ik het probleem nog niet. Maar iedereen moet zich aan de regels houden en dan is er geen probleem. Maar als je gewoon bekijkt dat in een supermarkt de meesten de handen niet meer ontsmetten, kar ontsmetten ook niet meer, tsja dan zit je met een probleem. Als iedereen de regels echt zou volgen, dan zou er veel meer kunnen