Politie zoekt gewapende overvallers

© Federale Politie

© Federale Politie

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

De politie en het parket van Brussel zijn op zoek naar twee mannen die een gewapende overval in Anderlecht op hun geweten hebben. Op 13 oktober 2016 vielen de mannen, gemaskerd en gewapend, binnen in een Ladbrokes-filiaal in Anderlecht.

Cédric Maes

Rond 19.15 uur vielen de twee gemaskerde en gewapende mannen binnen in het Ladbrokes-filiaal in de Wayezstraat in Anderlecht. Bij het binnenstormen verloor een van de daders zijn vermomming, waardoor hij duidelijk te zien is op de camerabeelden.

De twee bedreigden de klanten met een vuurwapen en gingen meteen richting toonbank, waar ze het geld uit de kassa eisten. De bediende legde de bankbriefjes op de toonbank, waarna beide overvallers het geld meenamen. Een van de daders nam ook nog een handvol wisselgeld, voor ze de benen namen.

Persoonsbeschrijving

De eerste dader is mager en ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg een blauwe sweater met een kap, een zwarte trainingsbroek en zwarte baskets. Op het moment van de feiten droeg hij een pet en een halsdoek om zijn gezicht te verbergen.

De tweede dader is van Noord Afrikaanse afkomst en zo’n 20 à 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.65 meter lang. Hij heeft zwart haar, opgeschoren aan de zijkanten, en een fijne ringbaard. Deze man droeg een witte sweater met een kap, een witte trainingsbroek en rode baskets.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen