Astrid, Jani en ‘Temptation Island’ maken deze lente het mooie weer op Vijf

Televisiezender Vijf pakt dit voorjaar uit met een reeks nieuwe programma’s met onder meer stylist Jani Kazaltzis en Hollywoodvrouw Astrid Coppens in de hoofdrollen. Ook datingprogramma ‘Temptation Island’ is binnenkort terug.

vwh

Twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels stellen vanaf woensdag 1 februari hun relatie op de proef op een exotisch eiland vol vrijgezellen. De kijker krijgt bij de start van het tweede ‘Temptation Island’- seizoen niet één, maar twee afleveringen te zien.

Vanaf 8 februari krijgt Astrid ‘Bryan’ Coppens een eigen show, kortweg ‘Astrid’ genaamd - op de zender. Daarin wordt net zoals in ‘Astrid in Wonderland’ gefocust op haar leven in Los Angeles, maar dan met haar nieuwe man, Bram, aan haar zijde.

Jani Kazaltzis is dit voorjaar terug met een gloednieuw programma: ‘Shopping Queens’. Daarin zullen vier vrouwen strijden om de titel van ‘shopping queen’. Het opzet? De deelneemsters moeten een outfit bij elkaar zoeken voor een speciale gelegenheid. Iedere vrouw krijgt hetzelfde budget, Jani geeft zijn ongezouten mening en helpt waar nodig.

Komt er ook aan: ‘Complex’, een nieuwe Vlaamse reeks waarin mensen die onzeker zijn over hun uiterlijk centraal staan. Een team plastisch chirurgen zal hen bijstaan en helpen tot elke deelnemer zich voldoende zelfzeker voelt om de wereld in te stappen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer