Messi.
Volledig scherm
Messi. © Photo News

“Anders was club in januari failliet”: Barcelona heeft principeakkoord met Messi en co over forse loonsverlaging

Buitenlands voetbalBarcelona heeft met zijn spelers een principeakkoord bereikt over een totale loonsverlaging van 122 miljoen euro. Dat deelde de Catalaanse club mee. Daarnaast worden variabele vergoedingen, goed voor 50 miljoen euro, gespreid over een periode van drie jaar.

8 reacties

  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Als ze hun contractuele verplichtingen nakomen zijn ze failliet. Dat wilt dat een Europese supercompetitie organiseren tussen failliete clubs? De huidige is te gewoon want de “kwaliteit” ontbreekt... of hoe financiël politiek de zaken totaal op zijn kop zet. Wordt verwacht... de tweede bankcrisis die alle waarden gaat herzien. Gelukkig is covid19 nog om de afleiding te verzorgen.
  • Luc Van den Bulcke

    3 jaar geleden
    Alle grote clubs zijn virtueel failliet maar worden door de grote massa nog een beetje levend gehouden! Jaren aan een stuk competitievervalsing ten opzichte van de armere clubs, ik hoop dat er ooit eens een afstraffing komt van hun gangsterbeleid!
  • Luc Devriese

    3 jaar geleden
    Het is bij alle voetbalclubs hetzelfde zowel in provinciaal voetbal als in de hogere klasse toch worden enorme bedragen betaald aan spelers waar de belastingbetaler voor opdraait niet alleen omdat er weinig of geen belasting betaald wordt op hun inkomsten maar ook omdat er veel zwart geld circuleert bij sponseringen en via de stad nog eens aan alle clubs enorme bedragen aan subsidies worden toegekend
  • john dewit

    3 jaar geleden
    Ik denk dat er veel clubs met water tot aan de neus staan !
  • Frederic Speciale

    3 jaar geleden
    Ik zit thuis door corona te weinig werk verdien al meer dan een 800 minder per maand, en firma auto moeten afgeven ,en die gaan zagen zeker cut voetballer