Verkozen president Joe Biden.
Volledig scherm
Verkozen president Joe Biden. © AP

Trump vroeg om peperdure hertelling die Biden meer stemmen oplevert

De door de Amerikaanse president Donald Trump aangevraagde hertelling van de stemmen in de staat Wisconsin heeft niet de voor hem gewenste ommekeer gezorgd. Na hertelling bleek dat de Democraat Joe Biden er zelfs nog 132 stemmen bijkrijgt, meldt dagblad The Washington Post.

13 reacties

  • ivan de ridder

    3 jaar geleden
    Tuurlijk Lucien, maar het verhaaltje dat x100% van de bevolking in de steden gestemd hebben, klopt niet. Als ze dergelijke data hadden, hadden ze die allang voorgelegd in de rechtbank en was er effectief een zaak. Het is allang voorbij, ze beweren dat er fraude is louter om fondsen te kunnen verwerven van simpele zielen (ongetwijfeld om Trumps schulden te financieren voor zijn campagne en 'gratis' rallies), maar in de rechtbank zwijgen ze stil.
  • Lucien Switten

    3 jaar geleden
    Mag er hier ook eens iets positiefs over Trump gezegd worden?  Het ging niet alleen om het aantal stemmen, maar ook wie deze stemmen heeft uitgebracht.  In sommige steden is er gestemd door tot 700% van het aantal kiesgerechtigden bv.  Deze data zullen worden gebruikt in de rechtszaken, die tenslotte bij de supreme court zullen terecht komen.  We hebben het eind nog niet gezien hier.
  • johny van damme

    3 jaar geleden
    De enige fraudeur is Trump zelf, hij wist dat Biden had opgeroepen om per post te stemmen om eindeloze files bij stemhokjes te vermijden vanwege Corona, de republikeinen daarentegen volgen hun idool en net als hij lachen ze Corona weg en dragen geen mondmaskers en gaan gewoon naar het stemhokje.Trump probeerde de verkiezingen al te beïnvloeden door op voorhand te verkondigen dat er massaal fraude zal zijn met de post om de tellingen die dan logisch meer voor Biden zouden zijn nietig te verklaren
  • Thomas Hamerlijnck

    3 jaar geleden
    Intussen zorgt hij wel voor verschroeide aarde op verschillende plaatsen en terreinen. Die aansteker of vlammenwerper heeft hij nog 2 maanden in de hand om bv. Bidens speelruimte grondig te verknoeien. Het lijkt allemaal geen klein beetje ziek.
  • Ronny Van Loock

    3 jaar geleden
    Gelukkig was mijn vrouw thuis ... heeft me kunnen recht helpen was van mijn stoel gevallen van het lachen ! Dit is de mop van het jaar! Begrijpt die vent nu echt niet dat hij zichzelf gewoonweg belachelijk maakt.  Volgens mij moet er 4 jaar geleden serieuze fraude zijn gepleegd om zo’n figuur president van Amerika te maken.