Wout van Aert voor het vertrek naar Tabor met de privéjet.
Volledig scherm
Wout van Aert voor het vertrek naar Tabor met de privéjet. © VTM Nieuws

Van Aert & co met privéjet naar Tabor, renners bekostigen vlucht zelf

VeldrijdenKortrijk in West-Vlaanderen en Tabor in Tsjechië: het is een moeilijke combinatie. Wie beide crossen wil doen, wachtte zaterdagavond en -nacht een verplaatsing van meer dan 1.000 kilometer. De toppers bij de mannen - Wout van Aert, Eli Iserbyt, Toon Aerts, Laurens Sweeck, Michael Vanthourenhout, Daan Hermans en Daan Soete - trokken alvast met een privévlucht van Wevelgem naar Praag. Ook bondscoach Sven Vanthourenhout en renster Sanne Cant vlogen mee.

11 reacties

  • willem coopman

    3 jaar geleden
    Luxeprobleem! Naast het verkwanselen van hun te hoge inkomens, al dan niet belast, tevens ecologisch niet te verantwoorden.
  • Bernard Deplacie

    3 jaar geleden
    1000km met de auto kost ook al vlug een flink bedrag en he hebt ook een chauffeur nodig. 
  • eric reynebeau

    3 jaar geleden
    @ Vanzandwege . Misschien moet u eens wat beter informeren. In de WB worden al jaren geen startgelden gegeven. En op dit forum wordt ook van oneerlijke concurrentie gesproken. Wat denk je dat het materiaal,tubes,aantal beschikbare fietsen,enz bij grote ploegen ook een stuk beter is dan bij de mindere goden. Is toch normaal.
  • Franky Verbrugge

    3 jaar geleden
    Monique Moens je kent toch het verschil tussen veldrijden en het wegrijden iedereen doet wat hij kant een als je goed rijd mag je er fier op zijn toch
  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    Een zwevertje Iserbyt. Letterlijk en figuurlijk. Een paar crossen gewonnen en waant zich een wereldster.