Ook Thibaut Courtois kent horroravond tegen Alaves: doelman pijnlijk in de fout bij 0-2 van Joselu

5 reacties

  • frankie bressinck

    3 jaar geleden
    Zijn voetenspel is altijd al heel sober geweest! Hij pakt overigens wel een goede wedstrijd maar hij kost Real wel al 5 punten op 2 matchen! Staat volgens mij ook niet echt scherp vanwege te weinig concurrentie.
  • danny janssens

    3 jaar geleden
    Mignolet is voetballend dan toch stukken beter. Casteels heeft in zijn periode in Duitsland misschien al hetzelfde niveau gehaald. Nee , Courtois is voor mij niet de nummer één.
  • Danny vernimmen

    3 jaar geleden
    Zeker al een tijdje de nr 1 niet meer van de wereld . Volgens HLN misschien wel maar die zetten de vedette van België altijd op een platform totdat het wat minder gaat zoals hierboven weer een mooi bewijs us .
  • Jan Hendrickx

    3 jaar geleden
    Maak van Courtois niet meer dan wat hij is ,een goede doelman maar ook niet meer dan dat . Ik denk dat hij toch overschat wordt.
  • Maartje Nieuwboter

    3 jaar geleden
    Drie enorme blunders op een paar weekjes tijd. Courtois gaat door een diep dal momenteel. En Hazard... Ze moeten zich die aankoop toch al dik beklaagd hebben, daar bij Real ? 
  1. Real Madrid is eindelijk weer de allerrijkste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd
    PREMIUM
    12

    Real Madrid is eindelijk weer de allerrijk­ste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd

    Een verbouwing van een miljard, een schuldenberg van een miljard, in 2025 ook een omzet van een miljard. Real Madrid zegt klaar te zijn voor de toekomst, met een futuristisch verbouwd stadion en businessrecords in het vooruitzicht. Die 7 miljoen die Real in juni uitbetaalde aan Eden Hazard om zijn contract te verbreken, voelen ze niet eens. Voor het eerst sinds 2017-18 voert Real Madrid weer de jaarlijkse ‘Money League’ van auditbureau Deloitte aan. Onze buitenlandwatcher Kristof Terreur gunt u een blik in de rekeningen van de rijkste club ter wereld. En legt uit hoe Real de eerste miljardairsclub wil worden in het voetbal.
  2. “M’n geld lígt al bij het parket”: Real-trainer Carlo Ancelotti niet onder de indruk van mogelijke celstraf wegens fraude
    4

    “M’n geld lígt al bij het parket”: Re­al-trai­ner Carlo Ancelotti niet onder de indruk van mogelijke celstraf wegens fraude

    Ophef in aanloop naar Real Madrid-RB Leipzig, gisteren. Het Spaanse Openbaar Ministerie vordert namelijk een celstraf van bijna vijf jaar voor Carlo Ancelotti (64). De Italiaanse succescoach van Real Madrid zou tussen 2014 en 2015 voor ruim een miljoen euro aan belastingen hebben ontdoken. “Dit is een oud verhaal, ik ben overtuigd dat ik onschuldig ben”, reageerde de Italiaan nadat hij zich met de Koninklijke gekwalificeerd had voor de kwartfinales van de Champions League.