Het Europees parlement in Brussel
Volledig scherm
Het Europees parlement in Brussel © EPA

Hongaars Europarlementslid neemt verrassend ontslag

Jozsef Szajer, Europarlementslid en vooraanstaand lid van de Hongaarse beleidspartij Fidesz, heeft zondag verrassend ontslag genomen uit het parlement.

4 reacties

  • Gerry Cle

    3 jaar geleden
    De EU moet lidstaten die de democratische rechten voor minderheden en de scheiding van staat en recht niet aanvaarden ogenblikkelijk hun EU stemrecht afnemen. Zulke fascistische regimes ondermijnen de Europese stabiliteit en solidariteit en zetten onze 'normen en waarden' onder druk. PS: Szajer stapt NIET op vanwege zijn overtuiging maar vanwege de emotionele last op zijn schouders. 
  • Yves De Groote

    3 jaar geleden
    Wie stort de EU in een crisis? Een paar betweterige landen die de anderen willen dwingen tot maatregelen die niks te maken hebben met de coronacrisis. Binnen de EU zijn de lidstaten wel onafhankelijk en dat wordt nogal eens vergeten.
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    correctie  : dat is tenminste "karakter" hebben als je niet akkoord bent.Er zijn teveel politiekers die hun overtuiging opzij zetten en eens hun zakken vol zijn, onder de radar verdwijnen. 
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    dat is tenminste karakter htonen als je niet akkoord bent. er zijn teveel politiekers die hun overtuiging opzij zetten ineens de zakken vol zijn verdwijnen ze onder de radar.