Jair Bolsonaro
Volledig scherm
Jair Bolsonaro © REUTERS

Bolsonaro wacht nog even met felicitaties voor Biden: "Volgens mijn bronnen was er veel fraude”

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro houdt de felicitaties voor de aanstaande Amerikaanse president Joe Biden nog even op zak. "Volgens mijn bronnen was er veel fraude bij de verkiezingen." Hij vraagt zich af of de winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen wel met zekerheid vastgesteld kan worden.

5 reacties

  • Maarten anthonis

    3 jaar geleden
    Natuurlijk heeft hij liever papieren stemmen, die zijn veel gemakkelijker te vervalsen, je kan er honderdduizenden bij maken en honderdduizenden andere laten verdwijnen zoals het je best uitkomt, van zulke uilen verwacht je niets anders.
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Even veel Fraude dan in 2016 ? Denk het niet toen Won Trump met 5 miljoen stemmen Minder dan Hilary ? Nu heeft Biden dezelfde cijfers als Trump in 2016 en die sprak toen over een land slide overwinning terwijl er veel ophef was over Fraude en Russische inmening ! In 2016 waren er ook minder waarnemers in de kiesbureaus dan Nu !? Trump heeft nog geen milimeter bewijs gelevert ! 
  • Willem Piscaer

    3 jaar geleden
    Dat zei de relaties zeker ten goede komen. Bolsonaro is uiterst rechts en populist, dus de uitslag ligt heel niet goed.
  • Patrik De Weirdt

    3 jaar geleden
    Hij is een goede vriend van Trump en heeft ook dezelfde manier van denken als hem. Het is dus ook niet verwonderlijk dat hij de fantasieën van Trump voor waarheid houdt. Zijn bronnen die hem berichtten over de "fraude" zijn waarschijnlijk dezelfde als die van Trump; namelijk de hersenspinsels van Trump zelf.
  • Ronald Beintema

    3 jaar geleden
    En terecht! De winnaar moet wel op een eerlijke manier winnen, natuurlijk!!!