Grosjean en Ricciardo.
Volledig scherm
Grosjean en Ricciardo. © AFP/Photo News

Ricciardo walgt van Formule 1: “Ze maakten entertainment van de crash van Grosjean”

Formule 1Het ging na de Grand Prix van Bahrein na afloop uiteraard vooral over de horrorcrash van Romain Grosjean (34). Het ernstige ongeluk hakte er ook bij de andere coureurs flink in en Daniel Ricciardo (31) haalde zelfs uit naar de Formule 1. 

7 reacties

  • Dominique Goens

    3 jaar geleden
    Ik denk dat Grosjean ongelofelijke reflex heeft gehad om zich te bevrijden uit vlammenzee. 
  • Jef Huygens

    3 jaar geleden
    Zonder al te veel erg uit zo'n crash komen is de beste reclame voor de F1! Snapt Ricciardo dat niet!? Denkt hij dat de F1 enkel bestaat om zijn bankrekening te spekken soms!? 
  • Monique Moens

    3 jaar geleden
    Jullie kiezen voor spektakel sport. En voor de kick en veel geld verdienen. Onze gedachten gingen gisteren enkel uit naar de familie Grosjean. Maar wees blij dat hij een levenssprong kon maken. De beelden van Lauda verbrand, Senna dood ,Villeneuve dood, werden ook constant herhaald hoor. Dit hoort erbij. Enkel gebeurt het tegenwoordig nog heel uitzonderlijk. Voor jullie moraal was dit niet goed. Maar je moet niet kijken hé. En de familie Grosjean een fantastisch kerstcadeau heeft ontvangen.
  • Ken Verbruggen

    3 jaar geleden
    ja hallow zeg, het wordt gefilmd dat jullie met jullie leven spelen voor veel te veel geld. wat  had je verwacht dan? dat ze de uitzending zouden stoppen en een interludium zouden spelen zoals vroeger?
  • DANIEL DEGRYSE

    3 jaar geleden
    Dit was echt geluk hebben om zo een crash als een wonder te overleven zonder veel kleerscheuren. Het is sensatie om te zien en ook de reden dat mensen iets spectaculaire’s willen beleven. Dat weet iedere formule1 piloot. Ik vind het wat Bla bla van Ricciardo trouwens ze doen het ook wel voor het grote geld en om in de kijker te staan. Laat de malle molen draaien en geniet ten volle van je engelbewaarder.