Luc Nilis deze ochtend bij zijn aankomst op Neerpede.
Volledig scherm
Luc Nilis deze ochtend bij zijn aankomst op Neerpede. © Photo News/Gianni Barbieux

Daar is Luc Nilis weer: clubicoon Anderlecht maakt in alle vroegte zijn intrede op Neerpede

RSC AnderlechtLuc Nilis is terug op Anderlecht. ‘s Ochtends vroeg voor dag en dauw tekende het clubicoon van paars-wit al present. Vanaf vandaag start de ex-aanvaller op Neerpede als stagiair bij de technische staf. 

4 reacties

  • Roger Deprez

    3 jaar geleden
    De voetballer met het beste schot ooit op doel als hij het niet weet wie dan wel, kan Anderlecht heel goed gebruiken. Nilis komt alleen voor de afwerkers beter te maken en heeft verder geen enkele bevoegdheid of zeggenschap.
  • nick verheyen

    3 jaar geleden
    Succes nilis, 1 van de beste voetballers die dit land ooit gehad heeft, hoop dat je slaagt, heb gisteren 10min naar rsca- standard gekeken en wist genoeg, middelmatige voetballers (paar uitzonderingen na)en niks de naam voetbal waard gezien, succes maar het zal u veel zweet kosten!
  • Willy Niclaes

    3 jaar geleden
    Als technisch directeur , directielid , aandeelhouder, T1, en woordvoerder in één persoon er niks kan van brouwen , de uitgebreide en overbetaalde staf niet durft of kan ingrijpen moet er uitgezien worden naar iemand die het misschien wel kan ,maar bij Nilis heb ik wel bedenkingen, de zoveelste in de rij . Er zijn geen 2 oplossingen smijt Kompany buiten met al de hulptrainers , assistenten , directeurs , psychologen bodyguards en co ,en neem een goeie trainer met minder bla bla en meer kennis
  • David Van Petegem

    3 jaar geleden
    Nog enen voor het kader bij. Het is op het veld dat het moet gebeuren.