"Meghan Markle werd even slecht behandeld als Diana."
Volledig scherm
PREMIUM
"Meghan Markle werd even slecht behandeld als Diana." © HLN

Zware ontgroening van Diana in ‘The Crown’ doet denken aan Meghan Markle: “De pers en het paleis maakten haar leven een hel”

Royalty“De geschiedenis was zich aan het herhalen”, zo klinkt het bij verontwaardigde kijkers van ‘The Crown’. Fans van de razend populaire Netflix-serie zien behoorlijk wat overeenkomsten tussen wijlen prinses Diana en haar schoondochter Meghan Markle (39). Uitgejoeld en uiteindelijk weggejaagd: Meghan zou net zo’n moeilijke ‘ontgroening’ hebben gehad als Diana, zowel binnen de muren van het paleis als op de voorpagina’s van de Britse kranten. Biograaf Sean Smit bevestigt dat: “Harry heeft misschien het leven van zijn vrouw gered door haar daar weg te halen.”

3 reacties

  • erik nulens

    3 jaar geleden
    Diana ter goeder trouw. Meghan wist veel beter waaraan ze begon. 
  • Carolien Bellis

    3 jaar geleden
    Dat ze die mensen eens gewoon met rust laten en gelukkig zijn met wie ze willen. The queen is geen simpele maar vind het erg voor Harry dat er zo bij zijn vrouw gedaan word...
  • joseph verbeke

    3 jaar geleden
    Vergelijking gaat niet op. Harry is niet gelijk zijn vader die er een ander lief op nahield en Meghan Markle is niet dat bedeesde meisje gelijk Diana.