Al heel wat mensen uit de beautysector gingen uit de kleren als protest tegen de verplichte sluiting.
Volledig scherm
PREMIUM
Al heel wat mensen uit de beautysector gingen uit de kleren als protest tegen de verplichte sluiting. © rv

Na kappers gaat nu ook rest van beautysector naakt uit protest tegen sluiting: “De overheid wil ons uitkleden. Awel, dan doe ik het liever zelf”

VlaanderenEn of dat de kappers zich nog altijd in hun gat gebeten voelen dat hun zaak dicht moet blijven. Nadat vorige weekend al enkelen naakt actievoerden tegen de beslissing van de overheid, krijgen zij nu steeds meer navolging. Ook de rest van de beautysector springt mee op de kar.  “De staat wil ons uitkleden. Awel, dan doe ik dat liever zelf.”

9 reacties

  • Jentina De Bock

    3 jaar geleden
    De verantwoordelijken die de beslissingen nemen moeten niet klagen met hun 10000 euro zonder hun maandelijkse vergoedingen, zij kunnen hun luxeleven verder uitbouwen !
  • Jef Van De Plas

    3 jaar geleden
    Zij die hier protesteren zijn duidelijk allemaal medisch hooggeschoold, weten alles van virusoverdracht, kunnen dus perfect inschatten dat zij nooit een virus kunnen overbrengen, en hebben de kennis en de wetenschap om diegenen die de regels hebben uitgevaardigd terecht te wijzen.Verder leveren zij mee het bewijs hoe ver de commercie van de  feestdagen is doorgedrongen in de samenleving. Een Kerst zonder kapper, stel je voor .
  • Sofie Maelfeyt

    3 jaar geleden
    Groot gelijk!!  Belachelijk dat o.a. kappers 3 maanden dicht moeten blijven.  (als enige land in Europa trouwens) Dit lijkt op puur pestgedrag door VDB: kwestie van de mensen nóg meer te ontraden om Kerst niet samen te vieren.  Honden mogen wel gekapt worden, onze kinderen niet.  Hoe rijm je dat?
  • Robert Vranken

    3 jaar geleden
    Mooi initiatief. Maar zolang iedere kapper zich niet elke dag kan laten testen of de Covid-aantallen niet dalen zal het waarschijnlijk zo blijven. Enkel de overheidssteun zal moeten volstaan.
  • Eugeen Wouters

    3 jaar geleden
    En dan maar verschieten dat men de coronamaatregelen niet respecteert.Wie snapt de logica nog ?Vandenbroucke ge moest u schamen.
  1. LEVENSVERHAAL. Jean-Marie Aerts (72) vormde met Arno jaren een koningskoppel: “Zonder dat verbrijzelde been was hij misschien nooit een topgitarist geworden”
    PREMIUM

    LEVENSVER­HAAL. Jean-Ma­rie Aerts (72) vormde met Arno jaren een koningskop­pel: “Zonder dat verbrijzel­de been was hij misschien nooit een topgita­rist geworden”

    Hij werd door Stijn Meuris deze week nog de beste gitarist genoemd die ons land ooit gekend heeft. Muzikant en producer Jean-Marie Aerts overleed vorig weekend na een lange strijd op 72-jarige leeftijd. Twee jaar na Arno, drie jaar na Paul Couter, die andere frontmannen van TC Matic. Aerts werd geboren in Brugge, vertoefde in Oostende en Westende, om uiteindelijk in het Leuvense zijn definitieve stek te vinden. “Waar je hem ook aantrof, altijd was dat met een gitaar in de hand.” Wij blikken terug op de West-Vlaamse jaren, aan de wieg van ‘Oh la la la’.
    Brugge, Oostende
  2. “Al 122.000 euro ingezameld maar dat is nóg niet genoeg”: hoe gaat het met Jade (3), die zonder oortjes werd geboren?
    PREMIUM

    “Al 122.000 euro ingezameld maar dat is nóg niet genoeg”: hoe gaat het met Jade (3), die zonder oortjes werd geboren?

    “Het lijkt echt of iedereen zijn steentje wil bijdragen.” Gilles Vanderschelde (41) en Emilie Van Haudenhove (36), de ouders van Jade (3) deelden een jaar geleden hun verhaal in onze krant. Hun dochtertje werd door een zeldzame aandoening, genaamd microtie, geboren zonder oortjes. Om een operatie van meer dan 200.000 euro in Amerika te bekostigen, startten Gilles en Emilie een jaar geleden met een vzw en een inzamelactie. Loopt de crowdfunding vlot? En hoe stelt Jade het op school? Wij spraken met papa Gilles Vanderschelde. “Uit verdere onderzoeken dook plots nog een probleem op.”
    Wemmel