De Kastanjeboomlaan in Sint-Genesius-Rode. Normaal gezien een zeer rustige buurt waar je vanaf de straatkant hoogstens het dak van de majestueuze villa's kan zien staan.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kastanjeboomlaan in Sint-Genesius-Rode. Normaal gezien een zeer rustige buurt waar je vanaf de straatkant hoogstens het dak van de majestueuze villa's kan zien staan. © Tom Vierendeels

Villa wordt lockdowndancing: illegale fuiven met tot honderd gasten én iemand op de uitkijk voor de politie

Sint-Genesius-RodeIn één van de honderden majestueuze villa’s die Sint-Genesius-Rode rijk is, heeft de politie afgelopen weekend een fuif moeten stilleggen. Niet voor het eerst, want begin deze maand werden er al 76 feestvierders betrapt. Nu ging het om 45 personen. Mogelijk waren er telkens tot zelfs honderd personen aanwezig en er zullen waarschijnlijk al meer fuiven hebben plaatsgevonden. De organisatrice betaalt zelfs iemand om op uitkijk voor de politie te staan. 

46 reacties

  • Ives Ameel

    3 jaar geleden
    Villa verbeurt en echte straffen zelf de nieuwe aanpassing is voor velen nog een grapje maar helaas voor onschuldigen de dood !
  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    Gewoon de villa verbeurd verklaren. Zulke mensen kun je maar raken door diep in hun portemonaie te zitten !
  • Monique Verschueren

    3 jaar geleden
    In plaats van 250€ boete 500€ boete en telkens ze nadien nog opgepakt worden 1000€ boete als ze dit dikwijls moeten betalen zullen ze het wel afleren
  • guy van meeuwen

    3 jaar geleden
    En dat het toffe jongens zijn dat willen we weten. Villa verkopen en dat geldt in de zorg steken. Die lachen gewoon met € 250,00 boete maar ons kent ons, en dat gaat in de nieuwe extra grote doofpot.
  • Timmie Smet

    3 jaar geleden
    Dat bevestigt het nogmaals: iedereen wordt gestraft door acties van enkelen