Martine Tanghe presenteerde maandagavond voor een allerlaatste keer 'Het Journaal'.
Volledig scherm
Martine Tanghe presenteerde maandagavond voor een allerlaatste keer 'Het Journaal'. © © VRT - Jokko

Best bekeken Journaal ooit: meer dan 2 miljoen kijkers voor afscheid van Martine Tanghe

TVMaar liefst 2.001.867 Vlamingen hebben maandagavond de allerlaatste nieuwsuitzending van Martine Tanghe (65) gevolgd. Goed voor een record, want het afscheid van de ‘grande dame’ van de VRT was de best bekeken aflevering van ‘Het Journaal’, sinds het begin van de metingen in 1997.

34 reacties

  • Magda De Munck

    3 jaar geleden
    Sorry maar ik heb niet gekeken, toch niet omdat Martine met pensioen gaat na 40 jaar dienst! Hoeveel Vlamingen hebben het haar niet voorgedaan in veel mindere luxueuze toestand.
  • Charel De Kromhe

    3 jaar geleden
    Afgunst neemt hier nooit vakantie.Als men wilt vergelijken met de BBC vergelijk dan even de budgetten tussen de VRT en de BBC aub .KLasse dame❤
  • Robert Swillen

    3 jaar geleden
    Dit is typisch VRT nieuws onder de Vlaamse kerktoren.Dit is toch geen wereldnieuws en dan moeten ze de koning er nog bijhalen om het voetvolk erbij te betrekken . De nieuwsdienst zou zeker eens stage moeten doen in het buitenland( bv bij de BBC)
  • Walter Bontinck

    3 jaar geleden
    Een half uur extra zendtijd voor een pensionering,wie bedenkt zo iets. De meligheid spatte van het scherm! Gelukkig waren nog andere zenders om naar te zappen. Ze heeft 42 jaar haar job goed gedaan, tijd om te gaan. Die andere nieuwslezers doen dat even goed.
  • Luc Deblonde

    3 jaar geleden
    Ludo Wouters, als u op pensioen gaat / ging, hoeft / kreeg u geen bedankje?