Alexander De Croo en Emmanuel Macron hielden een persconferentie nu hun officiële ontmoeting.
Volledig scherm
Alexander De Croo en Emmanuel Macron hielden een persconferentie nu hun officiële ontmoeting. © Screenshot livestream

Premier De Croo op werkbezoek bij Emmanuel Macron: “Geen vaccinatiestrijd tussen landen”

Premier Alexander De Croo (Open Vld) heeft vandaag een ontmoeting gehad met de Franse president Emmanuel Macron in Parijs. Op de agenda stonden onder meer de brexit en de aanpak van de coronacrisis. 

5 reacties

  • Peter Van Endert

    3 jaar geleden
    Best niet meer terug komen minister De Croo,, een tijdje terug zei je tegen de Belgische bevolking niet naar het buitenland gaan
  • Geert Landsman

    3 jaar geleden
    Dit kon echt niet via Skype? Hoe schandalig dat onze premier een nutteloze en vooral overbodige reizen maakt. Schande! Aftreden!
  • andre schouben

    3 jaar geleden
    Wij mogen niet naar het buitenland maar de politiekers zijn precies vrijgesteld van hun eigen maatregelen.Kunnen deze vergaderingen nu echt niet via videoconferentie gehouden worden. Een echte schande. Wij zullen wel in ons kot blijven en slechts één knuffelcontact toelaten binnen onze bubbel. Het is hier een echte dictatuur geworden met regels opgelegd door een niet verkozen regering.
  • Max Illens

    3 jaar geleden
    Kan Premier De Croo data misschien blijven en niet meer terugkomen?  Zou goed zijn voor de ploeg van 11 miljoen.
  • Regina Blanckaert

    3 jaar geleden
    Nog eens het bewijs dat uitstapjes alleen toegelaten is voor die dikke nekken,als ik niet naar DLP ,disneyland parijs ,mag HIJ OOK NIET naar Macron dat kan ook via pc geregeld worden